ORDKLANG 2019

Lørdag den 2. marts optræder Martin Hall sammen med den internationalt anerkendte accordeonist Bjarke Mogensen på Gammelgaard i forbindelse med musik- og poesifestivalen Ordklang 2019. Blandt festivalens andre optrædende finder man navne som bl.a. Ghita Nørby og Søren Ulrik Thomsen.

For Hall/Mogensens vedkommende vil de invitere publikum med på en stemningsmættet rejse gennem et både traditionelt orienteret og eksperimenterende materiale, der kædes sammen af Halls recitativer. Programmet byder bl.a. på fortolkninger af den russiske komponist Vladislav Zolotarievs værker for accordeon (1942-1975), ligesom der vil være værker af en anden forholdsvis ukendt russisk komponist, nemlig Anatolij Kusjakov (1946-2008).

Du kan få mere information om begivenhederne på festivalens egen hjemmeside.

Bjarke Mogensen har bl.a. modtaget The European Broadcast Union’s “New Talent”-pris samt Kronprinsparrets Stjernedryspris.